dinsdag 29 november 2011

Feest!


Afgelopen zondag vierden we de verjaardag van Sarah en die van mezelf (we zijn 2 dagen na elkaar jarig) Groot feest dus! Sarah is altijd al een poppenmoeder geweest en was dan ook erg blij met haar nieuwe poppen.

Voor de pop maakte ik ook een prinsessenjurk, ik had nog net genoeg restjes stof over.


Verder wilde Sarah heel graag een Lalaloopsy pop. Ik begrijp het niet helemaal, vind het eerlijk gezegd maar rare poppen. Maar goed, smaken verschillen en Sarah was dan ook erg blij toen ze de pop van opa en oma kreeg. Omdat ik geen zin had om nog meer kleine kleertjes te maken, ben niet zo van het kleine priegelwerk, kocht ik hier kleertjes voor de Lalaloopsy.


9 opmerkingen:

 1. Alsnog van harte gefeliciteerd allebei!! Wat ziet ze er gelukkig uit met haar poppen. Zo leuk om te zien. En toevallig heb ik ook bij Poppiez een jurkje besteld voor de Lalaloopsy. Het zijn zulke leuke jurkjes. Onze jongste, Sophie, krijgt deze met sinterklaas.
  Groetjes, liane

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd het beide verjaardagen! Wat ehbben die kinderen het dan druk he met cadeautjes krijgen deze maand. Je hebt een leuk prinsessenjurkje gemaakt, daar zal veel mee gespeeld worden denk ik. En idd. ik vind die laloopsypoppen ook maar een beetje vreemd, maar goed als je je dochter er blij mee maakt....
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte allebei !
  Wat is je prinsesje prachtig in haar mooie jurk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met jullie verjaardagen! En wat is Sarah lekker verwent! Heerlijk zo'n blije poppenmoeder!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. allebei van harte! Het was duidelijk genieten tijdens het weekend.
  De lalaloopsy is hier ook een hit...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Allebei nog van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag! Mooie poppenkleding heb je gemaakt en de kleine jarige jet staat te stralen in haar mooie jurk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog gefeliciteerd met Sarah.
  En wat straalt ze als ze die pop krijgt, geweldig.
  Wat een geweldige jurk vd pop heb je gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dubbel gefeliciteerd en een heel mooi nieuw levensjaar toegewenst met z'n 2-en. En die rose glimjurk voor de pop-te leuk.Te mooi. Lieve groet met hart&ziel van Sil.

  BeantwoordenVerwijderen