woensdag 28 september 2011

Getagd!

Ik kwam ze al regelmatig tegen in blogland: de 'tagberichten' en nu ben ik dan ook getagd door Loesje en Ingeborg Dames, bedankt!


Dus nu is het aan mij om 10 dingen over mezelf te vertellen die jullie nog niet wisten.

Mmmm... eens even denken:

Wisten jullie dat:

 1. ik al weer 8 jaar getrouwd ben met m'n lieve man
 2. Ik waarschijnlijk mijn aanleg voor naaien heb van mijn moeder. Zij naaide ook veel en maakte zelfs mijn trouwjurk .

Helaas kon ik het niet van haar leren want ze is inmiddels alweer 6 jaar geleden overleden en ik ben pas 4 jaar geleden begonnen met naaien toen mijn dochters 2 en 1 waren. Ik had het haar graag nog willen laten zien, ze zou erg trots geweest zijn!

3. ik de hekkensluiter ben van een gezin van negen, 7 zussen en 1 broer en ik met al die zussen wat uiterlijk betreft toch het meeste lijk op m'n broer.

4.  ik het, na twee mooie meisjes, wel heel erg leuk vind dat we nog een lief jongetje mochten krijgen. (waar ik overigens nog nooit iets voor heb genaaid en hij wordt al bijna 2, schaam, schaam...)


5. ik chronisch tijdgebrek heb en daardoor ook chronisch slaapgebrek. Ik ben echt een avondmens en met de kinderen in bed en m'n handen eindelijk vrij maak ik het regelmatig behoorlijk laat. (zal maar niet zeggen hoe laat, meestal post ik dan ook geen berichten meer op eigen of andere blogs omdat het tijdstip me dan verraad, ha, ha)

6. ik af en toe ook canvasontwerpen/uitnodigingen maak voor een ander, zou dit wel vaker willen doen maar dat dit niet lukt door punt 5

7. ik heel graag de fotovakopleiding zou willen doen maar hier niet de tijd en nog belangrijker, het geld voor heb.

8. ik een ontzettende snoepkont ben, vooral chocolade, in tegenstelling tot mijn man, die toen ik hem leerde kennen, zijn chocoladeletters van december, in de zomer daarna, nog steeds in de kast had liggen. Voor mij ondenkbaar, ze branden me dan allang de kast uit...


9.  ik volgens m'n man regelmatig praat in m'n slaap.

10.  ik vandaag met dochter Emma naar het stoffenspektakel in Zwolle ben geweest maar dat dat geen succes was aangezien ze met haar astma/allergiën al snel last kreeg van het rond dwarrelende stof (sorry Emma) en ze steeds de tassen van de dames tegen haar hoofd aankreeg. (denk niet dat ik haar de volgend keer weer meekrijg..)


Zo, dat was het dan, en nu mag ik dus het stokje doorgeven aan iemand anders wiens blog ik fijn vind om te volgen. Tja, dat zijn er eigenlijk best veel, maar goed ik kies er 2:


- Vlijtige lies, vanwege haar veelzijdige creativiteit
- sweetzjaantje, van de creatieve, 12-jarige Zjanne

8 opmerkingen:

 1. oh wat heeft je moeder een prachtige trouwjurk gemaakt zeg en wat erg dat ze jouw naaikunsten niet meer mee heeft mogen maken.
  En ja voor mijn oudste dochter heb ik alles gemaakt wat los en vast zit en voor mijn jongste, een jongen ook helemaal niet veel, het is ook veel minder leuk om voor een jongetje iets te maken, dus wat dat betreft hoef je je niet schuldig te voelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om zo eens wat dingen te lezen over anderen. En die trouwjurk, PRACHTIG! Wat een mooi aandenken aan je moeder nu ze er helaas niet meer is.
  Dat van die chocolade ken ik ook. Ik kan er ook niet afblijven (en de kids ook niet)

  Fijne dag!
  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen.Amai, wat een prachtige trouwjurk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. interessante 10 puntjes :) die trouwjurk is erg mooi en simpel gedaan! en scheelt enorm in de kosten met zon moeder ! :) vandaag zal ik ook maar eens aan mijn tag post werken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk stukje heb je geschreven. En wat een prachtige trouwjurk. Geweldig dat jouw moeder dit voor je hebt kunnen maken op zo'n speciale dag.
  Grappig ook om te lezen dat jij meer een avondmens bent. Hier nog eentje ;-)
  En wauw, 9 kinderen. Wat een gezelligheid is dat.
  Leuk om dit allemaal te weten.
  Groetjes, Liane

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had een reaktie getypt, maar hij is opeens weg!
  Maar leuk om wat van je te lezen, zo kan je een beetje een beeld krijgen bij iemand. Ik ga 's avonds ook altijd erg lang door met naaien. Zo lekker als de kinderen op bed liggen!
  Je was trouwens een mooie bruid,
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat knap gemaakt en heeel bijzonder dat je moeder je trouwjurk voor je genaaid heeft!!!!
  En hier zit nog een avondmens (ook pas geworden toen ik kinderen kreeg en ja hier ook door tijdgebrek)!!!
  fijne zondag!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. what a amazing picture gallery.........

  BeantwoordenVerwijderen