donderdag 11 augustus 2011

Weer thuis!


Het lijkt inmiddels al weer lang geleden maar we zijn afgelopen maandag teruggekomen van onze vakantie in Frankrijk. De eerste week met heerlijk strandweer en met een camping aan het strand konden we hier ook volop van genieten! Helaas sloeg het weer daarna volledig om en leken de vooruitzichten ook niet al te best, daarom verhuisten we de tweede week naar een camping met een overdekt zwembad waar de kinderen zich ook prima hebben vermaakt.


Helaas kreeg Sarah de eerste dag van de vakantie koorts om hier vervolgens dagen lang last van te houden. 's Ochtends leek ze fit en had ze weer praatjes maar in de namiddag en avond toch steeds weer die koorts. Hierdoor heeft ze vele middagen op het strand al slapende doorgebracht, arme meisje...Na een kleine week van aanmodderen een Franse arts opgezocht, die geen woord Engels sprak (!) en al met al bleek ze dus last te hebben van een fikse luchtweginfectie en kreeg ze een antibioticakuur. Pas een paar dagen voordat we weer naar huis gingen had ze haar eerste koortsvrije dag dus dit was voor haar een vakantie om niet snel te vergeten (of wel...)

Dit jaar gingen we ook voor het eerst met de caravan op vakantie (mochten we lenen van m'n schoonouders) en Niels deed iedere dag effe een check up, kijk eens naar dat gewichtige koppie...

Hoe leuk de vakantie ook was, ik ben altijd weer blij om thuis te zijn. M'n eigen bed, douche, en niet te vergeten: onbeperkt internetten! dat kan ik echt zo missen! Hoezo verslaafd... Ook m'n naaimachines staan weer te lonken maar zullen nog even moeten wachten... We hebben namelijk besloten om de studeerkamer om te toveren tot een naaikamer! Voorheen had ik wel een eigen plekje maar dat was in de huiskamer en ik was het beu dat alles steeds zo in het zicht stond en ook was de ruimte niet meer toereikend. Omdat m'n man z'n studie recent heeft afgerond is er niet meer een dringende noodzaak voor een studeerkamer dus grijp ik m'n kans! Maar wat een troep kan een mens toch verzamelen! We zijn nu al 2 avonden met z'n twee├źn de kasten aan het doorspitten en hebben ook al heel wat weggegooid maar bij veel wat er door onze handen gaat komen er herinneringen boven en voor je het weet zit je weer een poos foto's te bekijken en brieven te lezen en is de halve avond al weer voorbij. Maar het behang en de verf is al gekocht en morgen gaan we naar de Ikea. Als het klaar is zal ik jullie snel het resultaat laten zien!


5 opmerkingen:

 1. Welkom terug in Blogland! De foto's laten zien dat jullie een leuke vakantie hebben gehad! Leuke foto's van jullie 'technische' mannetje! Gaaf petje draagt-ie! Nu nog even klussen en dan een heerlijke ruimte om te kunnen werken, en niet geheel onbelangrijk om alles ook te kunnen laten liggen...in een woonkamer moet het toch een soort opgeruimd zijn (tenminste bij mij dan...). Ben benieuwd hoe het er uit ziet als het af is! Succes!

  Groetjes Ingeborg

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie vakantiefotos. Jammer dat je meisje ziek werd! Kan je eigenlijk niet gebruiken dan he?
  Wat staat die pet trouwens leuk bij je zoon.
  En wat heerlijk dat je nu een aparte kamer krijgt voor je creatieve activiteiten. dat is altijd beter dan in de kamer.
  Ik ben benieuwd straks naar de foto's!
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke vakantie foto's.Sneu voor je dochter dat ze nou net ziek was op vakantie.
  Wat heerlijk dat je je eigen ruimte krijgt, dat werkt vast heerlijk.
  Benbenieuwd, succes.

  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zag er een heerlijke vakantie uit! Leuke foto's!
  Ik heb sinds vorige week ook mijn eigen naaikamertje (met meubeltjes van de Ikea). Een zaligheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah wat zielig voor Sarah.

  En de naaikamer al helemaal klaar?

  Phaedra was blij dat ze weer naar Emma kon. Hoewel ze thuis zo gemist had, dat ze alles tegelijk wil doen. En met Emma spelen, en buiten en binnen etc.

  De tas was een waar succes, moet overal meer naar toe.

  BeantwoordenVerwijderen