donderdag 12 december 2013

Even pas op de plaats!

De laatste tijd ben ik wat minder actief geweest in het plaatsen van blogberichten en ook het reageren op andermans blogs stond op een lager pitje. Maar dit was niet zonder reden..
 
We hebben hard geklust en opgeruimd om ons huis verkoopklaar te krijgen en we dachten dat de rust terug zou keren nadat we het eenmaal te koop hadden gezet maar het staat inmiddels 2 weken te koop en we mogen absoluut niet klagen over kijkers... Hierdoor moet ik het huis en natuurlijk ook mijn werkruimte steeds netjes houden en dat lukt niet als ik volop bestellingen moet naaien ( tja, voorheen was het vaak kiezen tussen kleding naaien en het huishouden en dan is de keuze voor mij snel gemaakt) Nieuwe bestellingen neem ik in ieder geval tot het einde van het jaar niet meer aan en ik zal ook niet zo veel kleding voor privĂ© kunnen naaien en bloggen (ik zal nog moeten afkicken) 
 
Wel spannend, we wonen op een prachtig plekje in een groene wijk aan het water maar met 3 opgroeiende kinderen en daarbij steeds grotere fietsen en een man die graag met de racefiets erop uit trekt zou een garage erg welkom zijn. Maar we kijken met zoveel plezier terug op de afgelopen 10 jaar die we er hebben gewoond en hopen in dezelfde buurt weer een mooi plekje te kunnen vinden.  
 
Hopen dat het snel wordt verkocht!
 
Mijn werkruimte in de ruststand ;-)
 
Ons plekje aan het water
 
De tuin die we met veel zorg hebben aangelegd en waar we iedere lente weer genieten van het opnieuw tot bloei komen van onze favoriete planten. 


Het Marsbos vlak voor de deur
In strenge winters ijspret achter de huizen
 
De zwanen die ieder jaar weer met jongen om brood komen bedelen en we hebben zelfs een eendennest in de tuin gehad
 
De heerlijke zomers...
 

 
 
 

7 opmerkingen:

 1. Ah, dat is spannend! Hopelijk wordt het huis snel verkocht en kunnen jullie uitkijken naar iets nieuws. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat n heerlijk plekje! Eigenlijk zou je deze foto's gewoon op funda moeten kunnen zetten he, dat zegt veel mer dan een opgeruimde werkplek. Succes met de verkoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woon jij in Zwolle-Zuid? Niet te geloven! Nooit geweten!

  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's en prachtige werkruimte!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's en een prachtige werkruimte!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. P.S. Wij gaan binnenkort ook aan de slag om ons huis te koop te zetten :-)

  BeantwoordenVerwijderen