dinsdag 8 maart 2011

In het zonnetje

Wat was het gisteren toch heerlijk weer! (en vandaag weer!) Dochterslief wilden gisteren wel even met hun nieuwe kleren in het zonnetje op de foto. Ze waren nogal uitgelaten dus ze wilden niet echt poseren en de foto's zijn wat overbelicht. 

Vestje is patroon Kerstin van FM, met een zelfgetekend cirkelrokje. Lekker gemakkelijk en snel klaar. Toch wel de favoriete rok van de dames, als ze maar kunnen zwieren en zwaaien! De bedoeling was het paarse vestje bij de paarse rok maar Emma en Sarah dachten daar anders over en hadden even geruild, ach staat ook wel leuk zo.

Nu nog even verder een bestelling afronden en dan lekker in het zonnetje naar school toe fietsen.

Fijne dag iedereen!5 opmerkingen:

 1. Via via kwam ik op je blog terecht, mooie kleding heb je gemaakt! Ik kom nog wel een keerjte kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind juist dat de dames ontzettend spontaan hun vrolijke kleding showen.Helemaal leuk en wat was het genieten gisteren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi hoi,

  Bedankt voor je berichtje. Je vroeg hoe het zit met de lijst "blogs die ik volg". De lijst in het dashboard wordt inderdaad automatisch ge-update. Maar de lijst die zichtbaar is op je blog die moet de blog-eigenaar zelf instellen/beheren. Ik heb je net in m'n lijst toegevoegd. Dat kan via ontwerpen-bewerken. Dat kan handig zijn dat je dat zelf moet doen, omdat ik ook blogs in m'n lijst heb waar ik me niet aan heb kunnen melden als volger. Sommige bloggers hebben deze functie uitstaan, niet vaak maar het komt wel eens voor ;-) Zo kan ik dan toch zien of er iets nieuws op de betreffende blog is verschenen. Andersom kan het ook zo zijn dat ik een blog volg, die totaal niets van doen heeft met hobby of zelf kleding maken en die neem ik dan niet op in m'n lijst. Maar je staat er nu in :-)Ik ben benieuwd wat je de komende tijd nog meer laat zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Mariette,

  Bedankt voor je uitleg, het is me nu helemaal duidelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk stel!! Leuk die combinatie voor 2 zusjes!!Prachtig gemaakt en gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen