maandag 15 september 2014

Onze tweede nieuwe huisgenoot

Eerder schreef ik al dat we kennis gingen maken met nog een nieuwe huisgenoot. Nou.. die is intussen gearriveerd en na een maand al niet meer weg te denken uit ons gezin!

Bij de eerste ontmoeting waren we verkocht door dat enthousiast kwispelende, 4 maanden jonge blonde hondje met die lieve bruine ogen en was iedere twijfel weggenomen. We wilden graag een herplaatser maar nadat we in de Nederlandse asiels maar geen hond konden vinden die binnen ons gezin paste, zijn we uiteindelijk in contact gekomen met een opvanggezin in Nederland die honden uit Roemeniƫ (waar het leven van een hond overigens maar weinig waard is) opving die nog een kans hadden om geadopteerd te worden. Zij kon ons vertellen dat Rik samen met zijn 2 broertjes van 8 weken en moeder van straat afgehaald zijn en na de gebruikelijke inentingsperiode naar Nederland is gekomen.

De eerste ontmoeting..

Rik, ongeveer 8 weken oud.









Het is wel een beetje een gekkenhuis, zo na onze verhuizing, met twee jonge dieren in ons gezin, waarbij veel tijd gaat zitten in de opvoeding. Maar het is super dat ze samen kunnen opgroeien, en dan bedoel ik de kat, de hond alsmede de kids. Het is zo leuk om te zien hoeveel Rik al bij ons heeft geleerd in de eerste maand en hoe goed de kinderen daar bij helpen.

2 opmerkingen:

  1. Slapende kindjes en slapende dieren zijn een genot om naar te kijken.
    Rik heeft net zulke honing blonde haartjes als je kinderen.
    De liefde voor elkaar is te zien :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke nieuwkomer! Je ziet de kids er van genieten!

    BeantwoordenVerwijderen