maandag 11 augustus 2014

Tricot damesjurk

Regelmatig krijg ik de vraag of er, naast de kinderkleding, een damesjurk opgenomen kan worden in het assortiment. Na het vinden van het juiste patroon en vele aanpassingen daarvan, heb ik nu een mooi basispatroon voor een goed passende tricot jurk. 

Kenmerken: verhoogde taillelijn met uitlopend rokdeel in A-lijn, leuke rimpeldetails in het bovenlijfje en een rolzoompje aan de onderkant van de jurk. Nu nog een paar bijmaken in meerdere maten voor de Hip en Handgemaaktmarkt a.s. 6 september in Zwolle. Als ze in de smaak vallen wordt het model in het najaar opgenomen in de collectie en kan de jurk ook geheel op maat gemaakt worden! De jurk kan ook gemaakt worden met verschillende uitvoeringen van een lange mouw. 






9 opmerkingen:

  1. Wat een super leuke jurken! Gebruik je bij deze tricot jurken je janome cover pro? Ik zag in een oud bericht op face boek dat je er 1 had en was benieuws of hij jou goed bevalt.
    groetjes bianca

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Bianca, bij deze uitvoering gebruik ik alleen mijn gewone lockmachine vanwege het rolzoompje maar ik heb al veel gebruik gemaakt van de Cover Pro, maakt het net even wat mooier af. Was een super investering waar ik geen spijt van heb!

      Groet, Elske

      Verwijderen
  2. Bedankt voor je reactie ik ga morgen kijken naar zo, n apparaat fijn om te horen dat het een fijn apparaat is.
    groetjes bianca

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind je jurken echt heel leuk geworden!! Word er gelijk vrolijk van :-) Is wel wat voor een secretaresse toch?! Liefs Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er hip uit! Ik zou ze graag dragen maar helaas geen figuur voor. Maar zeker te weten dat je jurken gaan verkopen,ze zijn weer zo mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke vrolijke jurken! Daar is idd animo genoeg voor! Ik krijg ook vaak de vraag of ik niet voor iemand ook "zo een mooi jurkje" wil naaien..
    Mooi modelletje!

    Grietjes, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie jurken! Dat gaat zeker lopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heerlijke vrolijke jurkjes. Die gaan zeker lopen!!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben benieuwd naar de prijs die jij rekent voor zo'n jurk.

    BeantwoordenVerwijderen