maandag 12 mei 2014

Teken van leven

We zijn over! 

Na een hele intensieve maand van klussen zijn we eind april verhuisd naar ons nieuwe onderkomen. We wonen er nu zo'n twee weken en we voelen ons helemaal thuis. Het is zo heerlijk wakker worden aan het water en het bos. 

Het klussen gaat echter nog wel even door, er moet nog veel afgewerkt worden maar na een maand tussen 2 adressen heen en weer te racen, zijn we moe, moe en nog eens moe... beetje bij beetje herpakken we ons om weer verder te klussen. De afgelopen maand heb ik veel plezier gehad in het opknappen van oude meubels die we via marktplaats kochten. Bijvoorbeeld een prachtige kloostertafel met een 6 cm massief eikenhouten blad. Heel bijzonder om het verleden van zo'n tafel te horen van de vorige eigenaar. De tafel was donkerbruin gelakt waarbij ik een halve mm van het blad afschaafde om het kale hout weer mooi in de olie te zetten. Het onderstel verfde ik met krijtverf en een laatste beschermende vernis. Ook in ons nieuwe huis heb ik weer een werkruimte voor Blomkes en het kriebelt al om weer achter de machines te kruipen maar het zal nog wel even duren voordat ik aan de naaikamer toe ben... eerst de andere klussen afmaken en dan leuke ideetjes opdoen voor de naaikamer!

Genieten!

8 opmerkingen:

 1. Oh : die foto linksonder ! Machtig mooi ! Heerlijk licht en luchtig ! Lijkt zo uit 'de boekskens' te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig plekje zeg! Jullie hadden goede hulp van jullie dametjes zie ik. Geniet van jullie nieuwe huis en omgeving en succes met verder klussen. Gezien de foto's zal het vast prachtig worden. Die tafel is heel mooi, zeker als jullie de geschiedenis ervan kennen.
  Groetjes Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat ziet er heel gezellig uit,, fijn dat jullie over zijn geniet ervan!
  groetjes sarina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet het er al mooi uit. En de tafel...wauh!! Naaien komt wel weer toch. Eerst maar eens wennen,alles weer een plaatsje geven en vooral uitrusten.Succes met de laatste loodjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Heel veel succes en plezier op jullie nieuwe stekkie!! Groetjes, Paula Kerkdijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat mooi! Veel plezier en succes op jullie nieuwe stekkie! Groetjes, Paula Kerkdijk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk zo'n plek! Ziet er prachtig uit allemaal! Veel plezier en woongenot samen en sterkte met de laatste loodjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jullie hebben het mooiste plekje van de buurt :) Genieten!

  BeantwoordenVerwijderen