zondag 21 april 2013

Birds

Mama, je naait alleen nog maar voor andere kindjes wanneer ga je weer wat leuks maken voor ons???

Vanmiddag dus de tijd genomen om iets te maken dat ik al eens op internet tegen kwam, vogels van stof. Ik vond het patroontje bij spoolsewing.com. Bij sommige maakte ik, op verzoek van de dames, de vorm van de snavel iets krommer zodat het meer weg had van een papagaai.


 
 

Ik zal nog eens op zoek gaan naar klemmetjes voor aan de onderkant in plaats van het lint dat er nu zit zodat je ze nog gemakkelijker kunt vastmaken.

De meiden zijn helemaal blij, moet zeggen dat ik ze zelf ook wel leuk vind op een tak voor ergens in huis maar ik kreeg serieuze instructies dat ik ze na het maken van de foto's er wel weer voor ze af moest halen dus zal ze zo maar weer netjes naast hun bed leggen ;-)





12 opmerkingen:

  1. Leuk hoor! Ze zijn ook mooi groot. Ik heb er ook eens een gemaakt, maar die is een stuk kleiner. En meerdere is wel zo leuk, zodat je ze inderdaad op een tak kunt zetten. Eh, als je de mogelijkheid dus krijgt... Haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! Het lijkt me een heel gepriegel maar wel de moeite waard! Decmeiden zijn er blij mee zo te zien!

    Groetjes, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hahah wat leuk zijn ze (je kids, vogels en de foto's) :)

    Liefs Arja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk!! Ontzettend leuk die vogeltjes. De dames zijn er heel blij mee zo te zien.

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja, die zijn leuk!!! Handig patroon inderdaad. Ik maak ze ook en gebruik kleine haarklemmetjes, dan kan je ze op allerlei plekjes vastklemmen. Het lijken dan ook net pootjes :-)
    En nu je de smaak te pakken hebt...dan maak je ze toch ook gezellig voor jezelf?!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk idee! Ze zijn errug mooi! Groeten Anouk

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi hoi, ik lees net je berichtje op mijn blog bij de vogeltjes: ik gebruik altijd elastisch garen en je moet even uitvogelen (hihi) op welk punt je het klemmetje het beste kunt bevestigen gezien de zwaartekracht, zodat ie niet vooruit- of achteruitkiept als je 'm ergens op bevestigd. Maar als de tak (oid) dik genoeg is, klemt het klemmetje het vogeltje zo goed vast dat dat ook niet gebeurd. Succes en groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat zijn ze leuk! En weer helemaal in stijl. Goed van je meisjes dat ze aan de bel trekken! Geniet ervan, ze vliegen iig niet weg en maken geen rommel!groet

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Erg leuk en wat maakte je er meteen ook veel! Leuk jasje heeft één van de meiden!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een schatjes! Kan me voorstellen dat je meiden er blij mee zijn! Leuk ideetje voor de restjes verwerking van stoffen.

    Groetjes Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk hoor!!!.hier heb je de mijne
    http://www.alles-vanellis.blogspot.nl/2011/04/droomvogel.html

    BeantwoordenVerwijderen