vrijdag 3 februari 2012

Blomkes op Love2BeMama.com!

Sinds afgelopen maandag staat er een artikel met de titel 'kleding waar je vrolijk van wordt', over Blomkes op het online magazine Love2BeMama.com.

Geschreven door Mariël, een klant die een paar keer kleding voor haar dochters bij me had besteld, zij is columniste bij L2BM en schrijft daar o.a. over haar leven op Curacao waar ze tijdelijk met haar gezin woont.

Ik vind het een heel leuk artikel geworden (dank je wel Mariël!) en je kan, als je wil, meedoen met de bijbehorende winactie waarbij je onderstaand jurkje in de maat van je keuze (80 t/m 134) kan winnen!
Daarvoor moet je de volgende vraag beantwoorden en invullen op het winactieformulier van L2BM

Hoeveel kinderen heeft de eigenaresse van Blomkes?

(voor jullie vast niet zo moeilijk te beantwoorden....)

en wie weet....7 opmerkingen:

 1. Wat een leuk artikel. Maar dat verdien je ook dubbel en dik! Je maakt prachtige dingen en ook deze jurk is weer een pracht-exemplaar! Dus ik ga snel een kansje wagen....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig jurkje weer en wat gaaf zo'n artikel! Ik doe meteen even mee!
  Prachtig gewoon, liefs Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk zo'n collumn! En terecht hoor want je maakt supermooie dingen!

  Groetjes, Petra..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, leuk dat je in zo'n artikel staat en verdiend. De kleding die je maakt ziet er super mooi en vrolijk uit!! Ik heb een kansje gewaagd en het win formulier ingevuld!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk jurkje is dit, maar dat vind eigenlijk met alle kleding wel die je maakt. Ik zal ook eens een gokje gaan wagen!
  Je Mareen van de vorige post is ook goed gelukt, hij zal heerlijk zitten met dit koude weer!
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo! Aan de naam blomkes te zien, kom je uit Friesland???
  Als dat zo is, vind je het dan leuk om met een link naar je blog in deze lijst te staan? Zo kunnen nog meer mensen van je blog genieten. (Ik zou het dan leuk vinden als je volger wordt en op jouw blog een link naar nofliknifelje maakt)
  groeten Petra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Petra, ik heb mijn jeugd doorgebracht in Friesland maar woon intussen alweer ruim 12 jaar in Zwolle (bevalt ook erg goed hoor!) Ik volg intussen je blog!

   groetjes, Elske

   Verwijderen