maandag 3 oktober 2011

Wat gaat de tijd toch snel!

Het klinkt zo cliché, maar het is echt zo, tijd vliegt zo voorbij. Onze jongste is vandaag alweer 2 jaar geworden, terwijl zijn geboorte nog maar zo kort geleden lijkt.



We hebben het gisteren heerlijk in de tuin kunnen vieren dankzij het bijzonder warme weer. Hij is verwend met allerlei soorten tractors, boerderijdieren etc. want daar is hij helemaal gek van! (we hebben nu alleen wel een extra schuur nodig ha, ha)

Om helemaal in de boerderijsfeer te blijven maakte ik deze applicaties voor hem, ik kan het shirt niet meer van dichtbij op de foto zetten want dat zit intussen onder het ijs en taart en heeft dus dringend een wasbeurtje nodig.

Voorkant shirt

Achterkant shirt

8 opmerkingen:

  1. Van harte gefeliciteerd met je mannetje! Hij zal ook wel flink verwend zijn met allemaal leuke kadootjes. Het truitje is ook zo leuk!

    Wij hebben vandaag ook een jarige. Onze Elise is vandaag 5 jaar geworden en hebben het gisteren ook al heerlijk gevierd in de tuin. Lekker he, als je het zo buiten kunt vieren met het zonnetje erbij.

    Nog een hele fijne dag!
    Groetjes, Liane

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van harte met je grote knul !
    De applicaties zijn super !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van harte met je grote knul !
    De applicaties zijn super !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd en wat een geweldige applicatie! Mooie heldere kleuren gebruikt!
    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  5. allereerst dikke proficiat! En ja lekker cliche hé maar echt mijn oudste huppelt al ruim 16 jaar rond en toch kan ik het me als de dag van gisteren herrinneren! Geniet lekker van je mannetje en het was inderdaad heerlijk weer om het te vieren!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd! Mooie applicatie's zijn dat!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Liane,

    Ook nog gefeliciteerd met Elise!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nog gefeliciteerd met je grote kleine mannetje of moet ik boertje zeggen? Leuk om hem zo trots op zijn trekker te zien zitten!
    Groetjes Ingeborg

    BeantwoordenVerwijderen