woensdag 23 maart 2011

Project zomerjas nr. 2

Heerlijk dat mooie weer! We genieten hier volop en de nieuwe zomerjas van Emma kan al lekker aan! We krijgen veel complimentjes en toch... iedere keer als ik haar op het schoolplein zie staan als ik haar kom ophalen valt me op hoe bleek ze lijkt door die kleur blauw. Nadat een ander dit ook tegen me zei ben ik maar eens na gaan denken hoe ik dit kan oplossen. Meest simpele oplossing is om de jas door te schuiven naar Sarah. Maar ja, zijn de dames zelf het daar mee eens? Toch maar eens voorzichtig voorgelegd en tot mijn verbazing vonden ze het allebei prima. Emma vroeg hoopvol: krijg ik dan toch een roze? (en ik maar denken dat ze toch echt heel blij was met de blauwe jas...)Weer in m'n kast gedoken en uiteindelijk op deze stoffencombi uitgekomen:Ik blijf dit een mooie stoffencombi vinden. Zit alleen nog te twijfelen over de groene ruit, wil die gaan gebruiken als voering maar misschien ruil ik hem later toch nog weer in voor een ander kleurtje...Het is echt UWYH want het zijn de laatste restjes pauwen- en roosjestof. Had nog een jurkje van deze stoffen voor een klant gemaakt en de jas kan nog net uit de restjes die ik over heb. Het wordt trouwens een Jade. leuk model! Ben benieuwd hoe het gaat staan en hoop natuurlijk dat deze kleuren Emma beter staan. Ik heb de stof bij haar gezicht gehouden, maar dat had ik ook met het blauwe Dapper stofje gedaan.


Ik hoop dat ik morgen flink kan opschieten met de jas, heb net 1 tas voor de webwinkel afgekregen maar kreeg vlak daarna weer een aantal bestellingen binnen. Helemaal super maar de 2e tas moet dus maar even wachten, net als de jurk voor mezelf (en de zomerjas die ik voor mezelf in gedachten had, en nieuwe tassen voor bij de nieuwe zomerjassen etc, etc) Er zitten gewoon te weinig uren in een dag. Vandaag vertelde ik Emma dat ik met haar jas ging beginnen waarop ze me vervolgens heel streng aankeek en zei: ga je vanavond dan wel op tijd naar bed mama? Hmmm, hoezo? Zie ik zo slecht uit dan?

 Ik word later op de avond steeds produktiever en heb dan ook eindelijk m'n handen vrij met de kinderen in bed. Het wil dan inderdaad nog wel eens behoorlijk laat worden. En de wekker gaat natuurlijk wel gewoon weer vroeg. Ik heb gewoon graag iets af voordat ik ga slapen en zeker als ik ergens een fout in heb gemaakt moet ik dat eerst herstellen anders ga ik niet lekker slapen. Maar goed, laat ik maar naar m'n oudste dochter luisteren en nu m'n bed gaan opzoeken.


Welterusten!


5 opmerkingen:

 1. Grappig verhaal.En deze stoffen combi ziet eruit om door een ringetje te halen,en is denk ik wel wat warmer voor in haar gezichtje!Succes met de Jade.Stelen ze straks samen de show op het schoolplein met hun unieke jassen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw wat een geweldige dingen maak je. Ik ben meteen volger geworden, super leuke weblog heb je !!!
  De kleuren vd jas zijn super, ben reuze benieuwd naar het eind resultaat !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier ook iemand die met veel plezier je blog bekeken heeft! Prachtige dingen maak je!
  Ik ben benieuwd hoe je volgende jas eruit gaat zien.. succes!

  groetjes..Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie combi! Ik wacht de foto's van je nieuwe project af. Wordt helemaal leuk denk ik. Gr. Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig! Ook helemaal een van mijn favoriete combi's. Het groen erbij maakt het wel fris, ik zou 'm zo houden hoor, maar ben ook erg benieuwd hoe het eindresultaat gaat worden (met misschien toch een heel andere kleur erbij?!) Succes! Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen