zaterdag 5 maart 2011

Eindelijk de tas af!

Een poosje geleden maakte ik een tas vlg. patroon El Porto van Farbenmix. Ik kon geen leuke luiertas vinden dus maakte ik deze met nog een bijpassend verschoningsmatje. Ik maakte binnenin nog wel extra vakken voor het gemak.

Voor meer foto's kijk hier.

Een collega van me wilde ook graag zo'n tas en omdat ik alweer was vergeten hoeveel werk het was, ben ik er ook een voor haar gaan maken. Maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Doordat ik het steeds zo druk had met de webwinkel moest ik tas steeds aan de kant leggen, gelukkig was deze collega erg geduldig en kon ik vorige week eindelijk de tas bij haar afleveren. Ik maakte er broches bij die je op een willekeurige plaats op de tas kunt bevestigen. Ben blij dat ie af is...ook wel een beetje trots...

Dit is hem geworden:




7 opmerkingen:

  1. Hallo Elkse, ik kom gelijk even buurten hoor. Wat een prachtige tas heb je gemaakt, daar zit inderdaad veel werk in, veel meer dan je in eerste instantie verwacht. Maar het is een pláátje geworden!

    Fijn weekend, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor je berichtje op mijn blog!! Jij maakt ook mooie dingen, prachtige tas is dit!! En wat staan er mooie jurkjes in je webwinkeltje, super, leuke en vrolijke combinaties!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wauh wat een geweldige luiertas!!Echt super helemaal mijn stijltje.Ik kan begrijpen dat je collega wel even wilde wachten,dit koop je nergens!Waar laat je het verschoningsmatje nu??Gewoon in de tas?En het overslagrokje(van mijn blog) komt uit een oude Knippie herfst 2008.Fijne dag verder en complimenten voor je frisse vrolijke blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw.... iets om zeker trots op te zijn hoor! Ik heb er nog niet overheen gezien om eraan te beginnen.... Je maakt trouwens allemaal erg leuke dingen! Bedankt voor je reactie voor de Hippe Bandjes, wie weet ben je straks de gelukkige, duimen maar!! Groetjes Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bedankt voor jullie complimenten!

    d'Boederie: ik dacht het patroontje al te herkennen, heb deze Knippie ook. Direct maar even opgezocht maar weet nu ook waarom ik dit leuke rokje nog niet had gemaakt, het patroon is alleen maar in de 'grotere' maten en ik zou nu nog wel heel erg moeten verkleinen. Ach, ze groeien er vanzelf een keer in... Oh ja het verschoningsmatje heb ik zo doorgestikt zodat het opgevouwen precies op de bodem van de tas past. Geeft direct meer stevigheid aan de tas.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk dat je op mijn blog kwam. Wat een mooie tassen zeg. Wat voor materiaal gebruik je ervoor? Normale katoen die je ook voor kleding gebruikt of wat anders.
    Ik heb nu 1 tas gemaakt van dikke ikea katoen maar die is er niet in van die leuke meiden kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Anouk,

    Bedankt voor je berichtje,
    Ik gebruik inderdaad normale katoen, wel gebruik ik fiberfill in de tas voor meer stevigheid. Ik heb laatst ook bij de stoffen van de Ikea gestaan, leuke printjes en lekker stevig.

    BeantwoordenVerwijderen